Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nejsem těžař.Pilu používám na kůly při stavění oplocenek, kácení a řezání soušek na topení a nyní i na prořezávky.Neřekl bych že pila je těžká, ale pravda je že ten bráchovo jensered je zhruba stejně těžkej, má větší obsah a víkon.Do motoru leju mix kvalitního oleje cca 1:40,1:25 jsem dával jen ze začátku na záběh.Ruce mě nebrní, číňani odpružení zřejmě okopírovaly dobře.

Myslím že největší problém u téhle pily je její cena, řekl bych že když jí srovnám s pilama podobnýma a občas i stejnýma který se prodávaj různě v obchoďákách pod nějakou známější značkou za ceny okolo 3-4000,tak tahle za 2100 vypadá fakt podezřele a kdybych jí nevyzkoušel nedoporučil bych jí a možná i pomluvil.

Tahle pila má celohliníkovej motor, hliníkovej karburátor a na hoby možná i poloprofesionální práci je podle mě vhodná.

Problém bych ale viděl v tom že u čínských výrobků se nebude kvalita pohybovat v rozmezí šarží, ale spíš kus od kusu.

Pravdou asi bude že kdybych dělal dlouhou dobu s profi pilou, tahle by mi asi nesedla.Otázkou je ale jestli na to co dělam potřebuju 10X dražší pilu a taky to jestli tahle je 10X horší.Samozřejmě řeknete že si nemusim kupovat profi pilu za 20,ale řekl bych že tahle je s těma levnejma značkovejma srovnatelná.Tím myslim kvalitu, pravdou ale je že je těžší.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika