Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím ve spolek.

Řezání je možná silné slovo. Před sametem jsem su koupil Husku 66cm3 od lesáků a ročně s ní dělám tak 50m3 pro dva baráky na topení dřevem.  Za tu dobu - nepočítám li řetězy a lišty- jsem dvakrát měnil svíčku. Jinak nic. Jo, netopí mě madlo.

To OM je jiné kafe. To si koupil děda, když mu přestala mazat Alpina a musel si ihned (nešlo rozmluvit) zakoupit pilu. samo že to byl OM.

No řezalo se s ní 4x a z toho byla 5x v servisu. a nejede a nejede a asi už nikdy nepojede. Pokud vynechám popis zklamání, že je slabá jak tuberák pod Gerlachem a při sebemenším pokusu o přitlačení prostě zastavím řetěz, tak výčet poruch by byl příliš dlouhý příběh. Poslední story je seřízení v M servisu. Pane jsme to seřídili, někdo se v tom vrtal. Děkuju chlapci, jste moc hodní, řeknu dědkovi aby do toho nelezl. Jistě, že dědek ani nevěděl, že to seřídit jde. dojdu domů a nastartuju. Pila vrčí a to je asi tak všechno. Při pokusu přidat plyn zdechne - je tak slabá, že neutlací píst asi. Po zahřátí je to lepší ale řezat se s tím nedá... vůbec netáhne. Hezky to chlapci seřídili. stálo mě to 400,-

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika