Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

S pilou Hecht (jednoručka typ 927) mám dobré zkušenosti. Koupil jsem ji za 500 Kč, dal opravit a byl jsem překvapen jak řezala. Smrkovou kulatinu po kůrovci brala v celé délce lišty a když byla kulatina hrubší a délka lišty nestačila, řezal jsem naproti a tak 40 cm prměr jsem přeřezal bez problému.

Problémem jsou servisy a opraváři. Když jsem dovez pilu do servisu, to bylo keců, jako že to nepojede, nelze spravit, je to Čína, však znáte to asi všichni. Nakonec mi vzal pilu do opravy s tím že je tam velká poruchovost, odchází karburátory a odchází elektronika, každou chvíli budu něco opravovat. Opravoval 14 dní. Po opravě pila jela, jak jsem napsal, slušný výkon, dobrý start. Ve srovnání s Husqarnou lehká pila, i když já vím. Srovnávat pilu HQ do těžby s lehkou jednoručkou je mimo, ale prepílil bych s ní snad celý les.

Za čtyři hodiny práce ale v pile začalo chrastit. Tak jsem myslel že má pravdu ten opravář, že mu zase donesu pilu spravit ať dodělám práci v lese, ale než jsem pilu nesl do opravny, kouknul jsem se co tam asi může chrastit? No tak snímač elektriky u rotoru magneta byl úplně volný. Dva šroubky, co ten snímač držely byly uvolněné. Nedotáhl dva šrouby ten moc chytrý opravář. Normálně si na mne připravil kurvítko. Taky takoví jsou opraváři. Bacha hlavně v Rožnově pod Radhoštěm. Neumí tam utáhnout dva šrouby M4. Namlátiť jim pilou po pazúroch. Šrouby jsem utáhl, opravil jsem pilu sám a pila jela jak hodiny.

Práci v lese jsem dokončil, ale ke konci pila jako by přisávala falešný vzduch. Po zkušenostech s tím opravářem jsem šel skoro najisto. Dotáhl jsem karburátor. Dva šrouby na imbusák. Samozřejmě že byl nedotažený karburátor na přírubě. Další kurvítko.

Při té příležitosti bych se chtěl zeptat těch dřevorubců, kteří jsou z okolí Beskyd. Kde je nějaký opravář, který dobře opravuje a byl by ochoten servisovat pilu Hecht 927?  Všechno si sám neopravím. Nemám čas a zkušenosti, tak bych byl rád kdybyste mi dali tip na nějakého kvalitního opraváře, který by spravoval a nepřipravoval mi kurvítka, jen proto abych pilu vyhodil a koupil si Husqarnu nebo co on prodává.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika