Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tento příspěvek byl reakcí na příspěvek ARB.

Obecně to vidím tak, že dobře nabroušený řetěz bude řezat lépe než špatně nabroušený a je jedno zda bruskou, nebo pilníkem. Tady přece šlo o to, že se v případě brusky 2500 jedná o kopii profi brusky Oregon, která umožňuje brousit všechny řetězy dle výrobcem předepsaných parametrů.

Proto jsem se snažil o to, aby i tato kopie vykazovala stejné vlastnosti, jako originál a o své zkušenosti jsem se chtěl podělit s ostatními majiteli této brusky. Zarazily mně však reakce v této diskuzi. Opakuji, cílem nebylo ukázat jaký to je krám, ale že se jedná o dobrou koupi i přes mnou uvedené a odstraněné nedostatky a jak málo stačí námahy, aby se z koupeného kusu stal dokonalý výrobek.

Samozřejmě budou lidé, kterým vyhoví laciná hobby bruska k naostření jejich řetězu a budou spokojeni. Ty také nemusí zajímat, jestli brousí dle předpisu výrobce řetězu.

Pokud se ale jedná o broušení v servisu, mělo by být ctí servisáka brousit dle předpisu výrobce. A to tato bruska bez kompromisu umožní.

F.O.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika