Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Mám podobné zkušenosti jako pan Lang. Pilu jsem koupil kvůli snadné reklamaci v Tescu. Cena byla sice uplně jinde než na internetu, ale udělal jsem dobře. Při montáži se odlomil plast od matky krytu vzduchového filtru. V Tescu to obratem vyměnili. Poté jsem do pily nalil olej na řetěz a předepsanou směs. Olej pilou doslova protekl. V nádržce je otvor, který měl být ucpán molitanovým špuntem. Ten můj stroj neobsahoval. Zamaštěný stroj mi v supermarketu vyměnily za další. Ten už jsem pro jistotu smontoval a vyzkoušel na parkovišti... Pochybuju, že ji někdo nastavoval... Zatím jsem s ní dělal jen hodinu, po zahřátí se stává, že pyla občas nepřestane ve volnoběhu točit řetězem. To je při práci v koruně dost nebezpečné.  Pokud se to nesrovná odnesu ji opět na reklamaci.

Soused má za podobnou cenu pilu GTM GTC 36. Taky není od výroby dobře seřízená, ale kupoval jí na první pokus. Uvidíme, komu déle vydrží

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika