Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

560 svým šikmým válcem dramaticky mění místo těžiště směrem vzad + k tomu nádržka na benzín táhlá pod zadní rukojetí + krátká lišta + snížené přední madlo + ideální průměr madla dělají z tohoto stroje mrštnou a obratnou pilku, dávat na ní dlouhou lištu kde si nejen rozhodím těžiště, ale i obratnost je pak díky dlouhé liště horší je přeci na hlavu, ale amíci to tak díky svým sekvojím chtějí.

Když uvážím, že tam mají stromy hmotnatostí jako součet hmotnatosti našich stromů na jednom hektaru, pak je to i částečně pochopitelné. Jinak to jsou prakticky identické stroje se stejným výkonem, stejnými válci (až na namontované kanálky (plíšky z boku)) a stejnou charakteristikou a obsahem, stejně jako 555 která je pro změnu zase mírně poladěná směrem dolů = menší spotřeba cca 4deci nepřetržitého řezání za hodinu, pak se dostávám za cenu menšího výkonu na spotřebu mnohem menší než jakékoliv konkurenční pily.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika