Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pěkné, imspirující příspěvky. Nemyslím si, že je nutné jablka před drcením zbavovat stopek a jádřinců, jak to dělá Tibor, je to zbytečná práce, navíc příchuť rozdrcených jader zlepší aroma moštu (sterilací ale zmizí).. Mošt steriluju v lahvích jako Jirka, zavírám je plastovými šroubovacími víčky (z lékárny). Po sterilaci je naopak nechávám zchladnout co nejrychleji, aby mošt nedostal kompotovou příchuť. Plnění do Petek je taky možné, byť to sám nedělám - pouze do nich dávám čerstvý mošt na rychlé vypití. Nechcete-li, aby se plast při nalévání horkého kroutil, ponořte Petku při plnění do kbelíku se studenou vodou 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika