Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pan Paster vynalezl pasterizaci a to je zahřátí na 73,5˚C kdy se zničí bakterie a nezmění chutˇ. Koukám tady je pasterizace od 68˚C do 85˚C. V prvním případě se nepasterizuje, ve druhém se mění chutˇ. Kdysi jesm dost moštoval a dával 1g na litr štˇávy sorbanu draselného (s ním se konzervujevíno a jen malinko mění chutˇ)  V současnosti si dělám mošt sám a tak pasterizuji ve 3litrových sklenicích, které uzavírám víčky. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika