Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Když už bych přidával kyselinu sorbovou (což nedělám, takže nevím, jak chutná), mošt bych nezahříval. Je skutečností, že zahřátí na 80 st změní chuť moštu k horšímu, i když jen málo.. Enzymů bych se nebál, naopak, rostlinné enzymy jsou pro lidský organizmus prospěšné (preparáty typu Wobenzym na nich staví).
   Když budu zahřívat (což dělám), nepřidávám žádné konzervans. Horký mošt Vám Petku nezdeformuje, pokud bude při plnění ponořená ve studené vodě.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika