Číhání na jaro
|
|
|
|
|
 |
 |
|
HONZAD - Stříbrný Zahrádkář (497) - 93.101 (?), 14.2.2010 19:16, zobrazeno: 28704x
Je půlka února a dny už se začínají protahovat. Jaro už je na dohled, už nemohu dočkat prvních známek jara, kdy se na mezi objeví první kvítek a půda zavoní jarem. Dnes jsem se probíral svými fotografiemi, abych se dodíval kdy k nám to jaro obvykle přichází. Letos má i na Jižní Moravě zpoždění, to je jasné už při letmém pohledu z okna. Mezi fotografiemi z jara jsem objevil ten úplně nejranější kvítek podbělu, který rozkvetl v loni již 16. února. O tom si letos můžeme nechat jen zdát. V roce 2008 rozkvetly krokusy již 24. února. Fotografie jsou toho důkazem. Zdravím všechny nedočkavce a až letos najdete první jarní kvítek, tak jej vyfoťte a pošlete.
Honza
|
|
 |
|
 |
 |
|
Anna7 - (10) - 41.132 (?), 14.2.2010 20:26
Taky číhám na jaro, obklopena primulkami, řeřichou a kelímky od jogurtů naplněnými zeminou a semínky:) Aspoň že pokojovkám už rostou nové listy. Těším se na jarní fotky, třeba někdo narazí na rozkvetlou lísku či jívu:)
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
amaterka - (2) - 116.7 (?), 15.2.2010 8:32
Dobré ráno,
zdravím diskutující! také se moc těším na jaro, posílám fotku ptáčků na krmítku a pod ním. Jsou tam i "zimní hosté" - pěnkavy jikavci. Na krmítku dlask tlustozobý. Včera se u nás objevily čečetky, drozdi kvíčaly, lindušky (nepodařilo se mi přesně identifikovat které), na ořechy přiletěly i sojky. Přeju hezký den, Helena
|
|
 |
|
 |
 |
|
amaterka - (2) - 116.7 (?), 15.2.2010 8:47
Tak teď se mi snad podaří připojit ty fotky, Helena
|
|
 |