Zmrzlé květní pupeny meruněk
|
|
 |
 |
Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář (10521) - 70.240 (?) 11.4.2018 21:27
Už jsem to psal několikrát. Zmrzly oba Pinkcoty, Tsunami, Big Red. Kioto je kapud celé. Už druhý stromek. Vymrzl Tomcot. Suprové jsou lednické, veselské, ale i harrowské meruňky. Kupodivu si skvěle vede i Orangered, také Goldrichy, VP, bergeronské odrůdy, Early Orange, Veecot, nakonec i ten Sundrop, Shamade, Farbaly, Abricot Rakovzsky, San Castrese, něco málo na Ninfě, dobře je na tom falešná Legolda, Soledane zatím nic moc, Puget Gold něco má.
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 168.53 (?), 8.4.2018 22:59
Tak u mě v podšumaví 490m n.m. nejhůře dopadl Sweet red - zůstalo tak 10 květů, VP poškození tak 30%, Spring Blush 20%, prakticky beze ztrát Bergeron, Radka, Goldrich.
Lucas
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 254.170 (?), 10.4.2018 21:33
Tak u nás Opavsku Pincot z 90% vypadá zamrzly, tak o pět metrů dál Hargranda pěkně rozkvetá. Happy
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 234.31 (?), 11.4.2018 20:50
Kromě těch "mrzáků" z Escande,
Ktoré odrody sú tí "mrzáci" z Escande čo vám zmrzli?
|
|
 |
|
 |
 |
|
Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář (10521) - 70.240 (?), 11.4.2018 21:27
Už jsem to psal několikrát. Zmrzly oba Pinkcoty, Tsunami, Big Red. Kioto je kapud celé. Už druhý stromek. Vymrzl Tomcot. Suprové jsou lednické, veselské, ale i harrowské meruňky. Kupodivu si skvěle vede i Orangered, také Goldrichy, VP, bergeronské odrůdy, Early Orange, Veecot, nakonec i ten Sundrop, Shamade, Farbaly, Abricot Rakovzsky, San Castrese, něco málo na Ninfě, dobře je na tom falešná Legolda, Soledane zatím nic moc, Puget Gold něco má.
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|