Tornado

milanfiala - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1142) - 65.131 (?)
2.1.2015 19:07

Na strankach Escande je vychvalovana marhulka Tsunami tu som kupil na jesen uvidim či bude taka dobra ako o nej pišu.Ked sa budu dat zohnat tieto odrody tak by som kupil Tornado, Samourai,Ninja a krasnu Rubistu.Anegat som tiež kupil po tak špatnem daždivem roku rozhodla rezistenciana šarku a odolnost voči monili, chutovo ako Bergeron plody vedšie, samoopeliva vysoka odolnost voči mrazom.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
milanfiala - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1142) - 65.131 (?), 2.1.2015 12:34, zobrazeno: 5092x

Mala by to byt jedna z najlepšich odrod foto pri dozrievani.

Tornado
Tornado

Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (10769) - 196.17 (?), 2.1.2015 17:47

Novinky chrlí to Escande pěkně, jen co je pravda.. Co by sis, Milane, vybral Ty? Já bych Tornádo bral z hlediska největší ranosti, protože mě momentálně lákají všechny odrůdy zrající ještě před Leskorou.

milanfiala - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1142) - 65.131 (?), 2.1.2015 19:07

Na strankach Escande je vychvalovana marhulka Tsunami tu som kupil na jesen uvidim či bude taka dobra ako o nej pišu.Ked sa budu dat zohnat tieto odrody tak by som kupil Tornado, Samourai,Ninja a krasnu Rubistu.Anegat som tiež kupil po tak špatnem daždivem roku rozhodla rezistenciana šarku a odolnost voči monili, chutovo ako Bergeron plody vedšie, samoopeliva vysoka odolnost voči mrazom.

Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (10769) - 196.17 (?), 2.1.2015 19:17

Já můžu jen doufat, že jsem ji koupil, protože se některé broskvoně ze zásilky ukázaly jako záměna a to podle typu květů. Jestli je to opravdu Tsunami, to se pozná podle doby prvních dozrávající plodů. Tedy, kdy budou dozrávat. Anegat dozrává kdy? Až z Bergeronem?

host - 183.140 (?), 4.1.2015 16:26

Zdravím, Samuraj, Ninju a jiné podobné se chystám roubovat letos. Ovšem zůstávám klidnější, Robada a jí podobné taky měly dobrou reklamu, špičkové hodnocení a skutečnost byla poměrně jiná. Tyhle odrůdy se jistě budou v Maďarsku, na Slovensku (jižním) a j.Moravě chovat trochu jinak než u nás v Čechách. Mě postačí, pokud to bude mít chuť meruněk, přijatelnou barvu a hlavně spolehlivou plodnost a odolnost, což je u meruněk velmi obtížné skloubit. Č asto jsou sice barevné a velké, ale sklízíme je uspokojivě jednou za 3-4 roky, a to si myslím, že by v dnešní době bylo málo. david

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Venkovní kuchyně na terasu/chalupu – vizualizace ZDARMA do 1–2 týdnů18.8.2025
Nestabilní pH v bazénu15.8.2025
Nestabilní pH v bazénu15.8.2025
Nestabilní pH v bazénu11.8.2025
Nestabilní pH v bazénu10.8.2025
Nestabilní pH v bazénu9.8.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz