Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Stromek Kioto je už zapěstovaný s terminálem, proto bych ho vcelku už nepředělával, ale jen upravil.Žádoucí je vyšší kmínek, tak jak to máte Vy,což se mi líbí.Spodní patro čítá čtyři silnější kosterní větve-je jich příliš, proto vyholuje terminál nad nimi.Nechal bych to tak.

Snažil bych se oslabovat spodní tlustou kosterní větev, která velmi konkuruje terminálu.Při oslabování této silné boční větve by se měl uplatnit Záhnův řez na oslabeně aktívní čípek.Tento první řez jsem naznačil modře.Za rok,za dva, až boční větev zesílí,nebo se vyprofiluje jiná,vhodnější,pak uřezat níže na červené čáře.

Všechny níže zapěstované kosterní větve sesazovat řezem na větve nižšího řádu, i boční obrost, aby tolik nerostly výše, ale aby rostly do boku, a tím se podpořilo rozvětvování.Všechny řezy jsem nevyznačil, jen některé, protože celá situace je na snímku nezřetelná.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika