Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Chladnička je zařízení s nastavitelnými hodnotami.Tedy pokud  nevypnou proud, a zařízení je funkční, jsou přednastavené hodnoty v procesu víceméně konstantní.K výhodám přechovávání roubů v chladničce můžeme připočítat zajištění stejné (požadované?) teploty,(vlhkosti?) po celou dobu skladování.Většinou nám postačí, pokud uchováme použitelné rouby alespoň do jara.

Čistě hypoteticky "pokud bychom měli chladničku pouze pro přechovávání roubů, například nějakou starou, vyřazenou,lze nastavit požadované nižší teploty takové, které ani časně rašícím ov.druhům nedovolí probouzet se předčasně.V takovém případě bychom pravděpodobně mohli skladovat použitelné rouby až do srpna.

Rozbalovat, a kontrolovat pravidelně stav narašení, vlhkosti,alespoň jednou týdně v chladničce může působit určité obtíže, ale i pamatovat a chodit za jakéhokoli počasí do sadu zkontrolovat rouby rovněž.Nejen když máme sad, zahradu u domu, a co teprv když je zahrada vzdálená i několik kilometrů.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika