Stanislaw
pardon, tak jsem to nemyslel.
Ale ruku na srdce, kdyby v tom podniku byl někdo, kdo to chytne do ruky a zkusí roubovat s jejich výbrusem, tak to hodí dneska do popelnice. S takovým ostřím to nejde použít na lepší výsledky. To je problém dnešní sebereflexe různých výrobců, firmiček, firem. Vyrábí něco, čemu noví majitelé nerozumí, mají to jen na zarýžování.
Pane Stanislaw a co myslíte pojmem složitě vybrušován? On ten nůž by řezal 10x líp bez té spodní fazety, což by zlevnilo výrobu z důvodu úspory času.
Nebojte, trpělivosti mám dost, už jen srovnávání/lapování brusných kamenů je práce na několik hodin.
Zajímalo by mě jen tak z přátelského hlediska, co si teda pak myslíte o lidech, kteří roubují kuchyňským nožem, taky by neměli roubovat?
R.