Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Můj strýc - venkovský učitel od kterého jsem bral první ovocnářské rozumy, rouboval břitvou. Jeho učitel, starý řídící, plošku po seříznutí roubu před zasunutím vždy olízl. Oba se strýcem jsme se tomu podivovali, ale prý se mu ujímalo vše.

Mám sbírku všelijakých roubovacích, očkovacích, žabek, ale nejvíc mi vyhovuje můj původní nůž zn. Mikov. Ono nejvíc záleží na tom, jak se budete tomu ostří věnovat od broušení až po uskladnění. Nestačí jen brousek, ale dlouhé broušení na nejjemnějším břidlicovém, když není k dispozici belgický kamen. Na závěr potáhnout na řemenu s brusnou pastou. Pozor! Všechny tyto nože se brousí jen z jedné strany: Pro pravou, nebo levou ruku. Hůř se brousí a drží ostří nože z nerezu. Každý nůž uchovávám v koženém pouzdře koupeném ve vojenském výprodeji. Viděl jsem v marketu nůž "kopáč" skoro za 500 kč. Co musí asi stát Fiskars. Od této firmy můžu doporučit zasouvací pilku, je to žihadlo, ale nůž klidně můžete koupit ten domácí.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika