Stejne by som pozrel do prevodovky jak vypadaju ozubene kolecka a v akom stave je snekovy prevod.Teraz v zime je nato cas.Bolo by neprijemne keby vas to prekvapilo na jar ked by mala masinka makat. Prajem uspesnu opravu.Miroslav K.
Zdravim chtěl jsem se zeptat jestli nevíte co to je. Jednoho krásneho dne mi praskla prostřední oska ve škříni po zakoupeni nové a po výměne začala převodovka kvičet při lehčím zatíženi.Než rupla oska vari bylo tiche.
ak to bola oska v prevodovke tak prevody a hlavne kolesa v prevodovke mozu byt poskodene zub vtlaceny do zubu a tato vzniknuta vola sposobuje hluk popripade bolo poskodene tym tlakom aj osadenie v prevodoch
no uvnitř by měl být převodový olej pro hypoidní převody, Pokud tam není nebo je špatný, tak to může vrzat, ale správný olej většinu zvuků utlumí a případné nedokonalosti spíše více hřejí...
Stejne by som pozrel do prevodovky jak vypadaju ozubene kolecka a v akom stave je snekovy prevod.Teraz v zime je nato cas.Bolo by neprijemne keby vas to prekvapilo na jar ked by mala masinka makat. Prajem uspesnu opravu.Miroslav K.