Veľmi pekne ďakujem za cennú radu.Škoda že sme sa nespojili skôr lebo som minule namontoval motor a dole sa mi ho už nechce skladať.Viem že ste na to odborník lebo si píšeme mailom a pokiaľ sa jedná o sučiastky zatiaľ šlape všetko ako má.Len by som niekde chcel zohnať originál prednú kapotu.Škoda že delí Pakdubice od Košíc tá diaľka.
Ako to zistím, musím zložiť motor? Keby bola zlomená lamela pasovala by zo škody 1203? Neviem či spojka pracuje v olejovom kúpeli lebo z dierky na konci príruby motora kde sa spája s prevodovkou mi tečie olej.
Dnes som zložil motor, a zistil som že celá spojka a lamela všetko je omastené od prevodového oleja.Je zničený simering a preto z prevodovky tečie olej do spojky.Musím zohnať mejakú lamelu nový simering a poskladať či to pôjde.
Kupil som nové gufero, zasilikonoval kryty na ložiská a lamelu máčam v technickom benzíne, lebo novú som zatiaľ nezohnal.V sobotu to chcem poskladať a nakopnúť.
já jsem odebral na přítlačáku 3 pružiny, zbývající 3 jsem podložil tenkou podložkou aby lamela neklouzala a chodí to perfektně. Spojku ovládám jedním prstem a neklouže. Mám řadu dílů na TJ-65, M-6 i motor Slávia 1D-80,90. tlf: 606/235574
Veľmi pekne ďakujem za cennú radu.Škoda že sme sa nespojili skôr lebo som minule namontoval motor a dole sa mi ho už nechce skladať.Viem že ste na to odborník lebo si píšeme mailom a pokiaľ sa jedná o sučiastky zatiaľ šlape všetko ako má.Len by som niekde chcel zohnať originál prednú kapotu.Škoda že delí Pakdubice od Košíc tá diaľka.
Štěpkovač je čerstvě vyroben, zatím jsem s ním tak dlouhou dobu nepracoval tak nevím jak to bude ze spotřebou.Řekl bych, že 4,5 cm mokré větve a 4 cm suché.Při silnějších dostává traktor zabrat.