Stihl
|
|
 |
 |
J.S. - Diamantový Zahrádkář (3388) - 213.141 (?) 26.4.2009 14:08
Ano, ale jak jistě víte, tak každý nový přístroj je předán servisům a prodejcům, aby si jej vyzkoušeli a vyjádřili se k jeho přednostem i záporům. Tito lidé jsou podstatně kritičtější k jakémukoliv nedostatku, a to jak z pohledu obsluhy, tak z pohledu oprav. Já vždy prosazuji, aby si každý přečetl před použitím návod. Není to jen návod co je třeba znát a umět, ale v návodu je to základní, co je třeba, aby obsluha bezpodmínečně znala a respektovala. Potom se můžeme bavit o výrazech blbuvzdornost, neboť to je horší výraz pro toho, kdo nezná něco, co dělá. Takový člověk snadno něco poškodí, nebo pokazí, přitom návod bylo to první, co někam založil a už vůbec jej nehodlá číst. V opravně všem vynadá a nakonec, když mu to na rovinu řekne více lidí, tak si najde důvod ve značce. Ale to nepomůže, pokud se jeho přístup nezmění. Jinak je to cesta k tomu, že na peníze každý slyší a ti rozumnější pochopí, že za chyby se platí.
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 156.208 (?), 25.4.2009 20:24, zobrazeno: 10520x
Zdravím všechny.
Nevíte někdo jestli STIHL nebude modernizovat pily MS 250? Byl jsem v prodejně se podívat a líbila se mi i MS 211. Má lepši antivibrační systém a nový motor ale pro mé potřeby je slabá. Všiml jsem si že je už předělaná MS 180 na MS181. Tak teď váhám jestli nemám počkat s koupi pilou MS250 když teď začali dělat lepší a modernější. Neříkám že je MS250 špatná spíš naopak ale je to zastaralý model. Já na ni tak nepospíchám že bych jsi počkal na novy model jestli bude. Díky za informace.
zdeněk
|
|
 |
|
 |
 |
|
Martin. - (4) - 254.218 (?), 25.4.2009 22:35
Těžko říct. Zkuste zavolat přímo do Stihlu, na jejich stránkách je telefon. Otázkou je, jestli vám to řeknou..
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
J.S. - Diamantový Zahrádkář (3388) - 213.141 (?), 26.4.2009 14:08
Ano, ale jak jistě víte, tak každý nový přístroj je předán servisům a prodejcům, aby si jej vyzkoušeli a vyjádřili se k jeho přednostem i záporům. Tito lidé jsou podstatně kritičtější k jakémukoliv nedostatku, a to jak z pohledu obsluhy, tak z pohledu oprav. Já vždy prosazuji, aby si každý přečetl před použitím návod. Není to jen návod co je třeba znát a umět, ale v návodu je to základní, co je třeba, aby obsluha bezpodmínečně znala a respektovala. Potom se můžeme bavit o výrazech blbuvzdornost, neboť to je horší výraz pro toho, kdo nezná něco, co dělá. Takový člověk snadno něco poškodí, nebo pokazí, přitom návod bylo to první, co někam založil a už vůbec jej nehodlá číst. V opravně všem vynadá a nakonec, když mu to na rovinu řekne více lidí, tak si najde důvod ve značce. Ale to nepomůže, pokud se jeho přístup nezmění. Jinak je to cesta k tomu, že na peníze každý slyší a ti rozumnější pochopí, že za chyby se platí.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 156.208 (?), 26.4.2009 19:44
pro mě to není žádná ptákovina. Pilu si kupuji na delší dobu a né že ji budu mít na pár let. Když bude v nabídce nástupce MS250 tak je to pro mě jasný faforit. Řežu ročně cca.20m dřeva na topení a plus kutilství kolem rod. domu a občas tesařství.
Zdeněk
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 141.153 (?), 27.4.2009 8:21
A co když si pilu půjdeš koupit a zase bude novější typ v nabídce v řádu do dvou měsíců???To zase budeš čekat???A pak zase to samý kolečko a najednou zjistíš že je ti 90let a pilu nemáš... Zamysli se co se dá tak světobornýho na pile je ště vylepšit... Ty kutile..
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 156.208 (?), 27.4.2009 19:45
antivybrační systém např. amotor 2-mix což MS250 nemá
|
|
 |