Radiaca páka na vari
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 26.219 (?), 20.5.2010 16:39
S dvojmontáží obráceně sestavených šípových pneumatik se lze setkat častěji i u velkých traktorů. Známý šofér z JZD mi vysvětlil, že je to dobré mj. pro couvání, což Vari pana J.S. dělá často (viz jeho příspěvky). P.G.
|
|
 |
|
 |
 |
|
J.S. - Diamantový Zahrádkář (3388) - 44.31 (?), 20.5.2010 17:58
Zřejmě si zde někdo plete požadovaný popis prodloužení páky a hodnocení nejen toho, jak jsem to udělal. Mě je úplně jedno, jestli se to někomu líbí, nebo ne, nebo zda by to mělo něco s kutilem roku. Právě na tomto fóru je to o tom, že má někdo nápad a právě ten kutil si jej může upravit k obrazu svému. Jednomu se nelíbí to, druhému zase něco jiného. Nebudu vysvětlovat proč jsem to tak dělal, ale pouze popisuji na dotaz, že to mám udělané. Ohledně bláta na 2 montážkách - jedná se o 2 videa, kdy jsem oral v mokru, resp. také zaorával až 1 metr vysoké zelené hnojení a bylo v tom mokro. Jinak jsou kola čistá tak, jak to běžně známe. Ale těžko vysvětlovat, když je pamět již plná a nebere další informace. Podstatné jsem měl na mysli to, že když se jezdí v blátě, tak je i na kolech. Asi ne všude, ale u nás to tak dělá. Ohledně otočení kol to popsali p. PP a PG správně, a prostě jsem použil užitečné a jednodušší řešení.
|
|
 |
|
 |
 |
|
DusanL. - (3) - 218.139 (?), 20.5.2010 20:21
dakujem panovi J.S. uz som si tu packu spravil a tu dvojmontaz zavidim... mam sice sirsie kolesa ako obycajne davane ale to chapem ze ked je tam cca o 100kg vacsia zataz tak to musi mat aj zaber lepsi... ja ked nieco taham do riadneho kopca a sice motor vladze ale kolesa sa smykaju koli tazkemu nakladu na voziku a to hlavne na asfalte tak si sada moj otec na tycku kde su male zavazia a hned je to o inom len sa bojim ci sa s tym dobre manevruje aj na ceste ale velmi uvazujem ze si to aj ja spravim... este raz vam pekne dakujem na vasu reakciu a dodane foto :)
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 38.10 (?), 20.5.2010 20:42
Pan PP se mýlí, že palce by zůstaly skryté.Musí se to udělat padle Míry a kola nejen otočit, ale i přehodit z jedné strany na druhou.tedy rozhodit celou nápravu a znovu složit.Mirek69
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 38.10 (?), 20.5.2010 21:38
Asi si nerozumíme.Já si vaše,,přehazovat pneu,, vysvětluji, že se vám nechtělo sundávat pláště z ráfků.Jinak máte pravdu, že takto to má stejný záběr jak dopředu, tak dozadu.Mirek69
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |