Dobrý den,
nedávno jsem si pořídil lištovou sekačku Gutbrod BM 710 BS a protože máme okolo 1Ha pozemek se samými hrboly, zvolil jsem raději lištovou. A tak sekám a sekám... a po nějakém čase (cca. 34 zahrady) přestala "jet" a tak jen sekala ale nejela... Tak jsem začal s "operací". Sám si myslím že jsem docela šikovný a o záruce samozřejmě nemůže být řeč kvůli stáří sekačky, nebál jsem se do toho jít. Tak jsem vymontoval hlavní část "pojezdové" skřínky a už hned po sléze jsem hned pochopil kde je problém. No nebudu to déle natahovat a přejdu k věci. Sháním právě toto ozubené koleso (viz. obrázky)... Prohledal jsem už snad celý český internet... a zjistil jsem že tyto sekačky se buď už neprodávají a nebo v česku nikdy oficielně neprodávali. A jelikož ani servis jsem nikde nenašel, tak poslední a samozřejmě už jediná možnost mě napadlo napsat sem. Kdyby náhodou věděl někdo o možnosti jak pořídit nebo jakým koliv jiným způsobem koleso získat (nemyslím nelegálně:)) budu velmi rád. PS: tráva už mě skoro dorůstá :)