Briggs and stratton problem, 12.6.2012 problém vyřešen ale naskytl se jiný teď k tomu jak jsem to udělal uplně jednoduše vyšrouboval šrouby od klikové skříně a nástavec šel dolů a teď k problému klínky tam jsou dva vrchní vypadl hned ale dolní se tam drží ani kleště nic nejde mám jednu... celý příspěvek >
Briggs and stratton problem, 11.6.2012 nastříkal jsem to konkorem 93 a přez noc nechám ale zkoušel jsem to kladívkem a nic kouká jen kousek žlábku v ose
Briggs and stratton problem, 11.6.2012 dobrý den mám doma starý motor ze sekačky a chci ho vyčistit uvnitř, ale je tu jeden problém držák na čepel s drážkou pro řemen pojezdu nejde sundat říkám si jestli se nesundává jako ložisko že se rozpálí a pak vytˇuknout? Jinak pro pochopení situace... celý příspěvek >
Oleomac 735t, 5.6.2012 Dobrý den mám starší křovinořez oleomac 735t z 98mýho takže jsem si řekl že ho vyčistím křovinořez před čištěním záhadně nechtěl jít do otáček a tak jsem si myslel že je to zaneseným karburátorem motor jsem vyčistil (plasty a nešistoty z venku) ale... celý příspěvek >