Který 4T křovinořez
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 65.138 (?), 1.6.2015 18:02
Tak Dolmar s najsilnejšou baterkou od Makyty (36V/2500) mám tiež. Skoro nepoužiteľné. Snáď okolo plota do dvoch árov. Krovinorez s baterkou? Aj najslabšia iná kosačka má trojnásobný výkon. Teraz som kúpil stroj s 1,5 kW.
To je na kosenie zanedbanej záhrady tak akurát. Baterky mám rád - mám 4 ks najsilnejšie od Makyty a dve 18V. Pílu, vŕtačku, nožnice to utiahne s rezervou. Krovinorez dychčí pre nedostatok výkonu. Tú baterku za 20 minút trápenia uvaríte... Takže baterka do krovinorezu = nikdy. Aj najsilnejšia dostupná je slabá.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 39.177 (?), 28.5.2015 18:16
Stále lítý boj mezi 2t a 4t?Vždyť to neni třeba-každý vidí, že 2t je kubaturicky směrem dolů vytlačováno, naproti tomu 4t není dosud v pilách ani v profi křoviňákách a to taky o něčem svědčí.A ohánět se splodinami je mimo mísu, nebo si snad někdo myslí, že když s tím někdo seká celé směny, že 4t by byl lepší?Kdyby měl převažující výhody, tak ano, ale evidentně nemá.A tahat do toho technologii dnešních aut, no nevím, ale rotační sekačky pracují na principu starého přes půl století, to Š100 je proti tomu mladice.A kouřivost je maximálně omezena, nejde poznat, zda spaluje 2t nebo 4t, kouřit umělo M2t nebo Mogul TS, ale už do tráboše či jawy jsem používal Antifume-Antismoke od motulu a nebylo co řešit.Nic pro šetřílky, jak někdo zde trefně napsal ;-).
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 105.167 (?), 28.5.2015 22:11
Je otázkou času, kdy se buď zdokonalí 2T a přitom nezdraží, aby mohl 4T konkurovat a také jak rychle se 4T zabydlí v posledních doméně 2T.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 65.138 (?), 22.5.2015 10:08
V tejto konkrétnej cenovej relácii sa nedá oporúčať štvortakt žiadny. Môže to fungovať, ale diskutovať k desiatim zbastleným kusom? Motor vydrží, to ostané sotva. Toto možno porovnávať tak z Hechtom či Florabestom. So Stihlom či Dolmarom ani náhodou
|
|
 |
|
 |
 |
|
Standa_hk - Diamantový Zahrádkář (5555) - 248.12 (?), 22.5.2015 15:52
nejtižším strojem na takto malé dosekávky je tento.
... jen údržba naklepáváním je hlasitější.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 178.9 (?), 22.5.2015 16:17
Srp je nejtišší, ovšem srpem nevysečete rohy a trávu nízko u země. Místo naklepávání srpu doplním strunu a neplazím se při sečení po zemi.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|