Křovinořez Stihl FS80 AV

bunny - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (813) - 67.176 (?)
5.1.2017 16:37

podnikanie je sústavná činnosť vykonávaná podnikateľom vo vlastnom mene a na vlastnú zodpovednosť za účelom dosiahnutia zisku. teda servis nie je charita a robí to preto, aby dosiahol zisk a nie pomáhal ľuďom, ktorým sa niečo pokazí. 

ale je pravdou, že vždy keď môžem, tak do servisu donesiem už ND, ktorý si kúpim sám, lebo nie som mentálne kompatibilný s tými cenami, ktoré tam majú, ale súčasne dodávam, že nemám veľa skúseností so servisom záhradnej a lesnej techniky (len s autoservismi), lebo mne sa tá technika jednoducho nekazí  :( 

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

bunny - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (813) - 67.176 (?), 5.1.2017 16:37

podnikanie je sústavná činnosť vykonávaná podnikateľom vo vlastnom mene a na vlastnú zodpovednosť za účelom dosiahnutia zisku. teda servis nie je charita a robí to preto, aby dosiahol zisk a nie pomáhal ľuďom, ktorým sa niečo pokazí. 

ale je pravdou, že vždy keď môžem, tak do servisu donesiem už ND, ktorý si kúpim sám, lebo nie som mentálne kompatibilný s tými cenami, ktoré tam majú, ale súčasne dodávam, že nemám veľa skúseností so servisom záhradnej a lesnej techniky (len s autoservismi), lebo mne sa tá technika jednoducho nekazí  :( 

host - 124.109 (?), 6.1.2017 16:35

Chcete mi povedaťže niekde najdete rozumného mechanika ktorý Vám vmontuje diel nejasného pôvodu a nejasnej kvality a potom za to zoberie peniaze?

Zaujímalo by ma že čo bráni takému odborníkovy ktorý sa len tak ťapne po bruchu a určí vo Vašom prípade že vadné je zapaľovanie to zapaľovanie aj vymeniť.Ideálne za to lepšie to znamená to najlacnejšie ktoré nájdete na nete?

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Rozetové kování montáž10.5.2025
Rozetové kování montáž9.5.2025
Rozetové kování montáž9.5.2025
Koš na čidlo9.5.2025
Koš na čidlo8.5.2025
Husqvarna 359 vs. stihl ms 34127.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz