John Deere JX 75, JX 80 nebo R 52S případně R 52 VE. Motor je u všech Kawasaki 4takt s tlakovým mazáním buď 4,8 kW nebo 4 kW. Ostatní výbavu podle požadavků a typu sekačky si musíte vybrat sám. Na příliš hrbolatý terén ale všeobecně samochodné rotačky konstrukčně moc stavěny nejsou a vzhledem ke svahu bych já osobně vypustil el. starter kvůli odlehčení .
Chcel by som kúpiť rotačnú benzínovú kosačku s regulovaným pojazdom, s mulčovaním aj zberaním do koša. Potrebujem kosiť hrbolatý terén cca 1800 m2 do kopca asi 25 stupňov. Viete mi, prosím, niekto poradiť? Jedná sa mi hlavne o mazanie motora.
Spider. Je navíc na dálkové ovládání, tak nemusíte za ní běhat. Ale nesbírá do koše, mulčuje. Jen cena nebude moc příjemná, ale pohoda při práci se zas vyplatí. Moje zkušenost - vyjede násep či val bez větších problémů.
John Deere JX 75, JX 80 nebo R 52S případně R 52 VE. Motor je u všech Kawasaki 4takt s tlakovým mazáním buď 4,8 kW nebo 4 kW. Ostatní výbavu podle požadavků a typu sekačky si musíte vybrat sám. Na příliš hrbolatý terén ale všeobecně samochodné rotačky konstrukčně moc stavěny nejsou a vzhledem ke svahu bych já osobně vypustil el. starter kvůli odlehčení .
cim menej tym lepsie. ale aby sa to nezadrelo do kopca a nech to nieco vydrzi. s dvojtaktom som nic nenasiel. cena tak do 35000,-czk. skoro nikde nepisu ci to ma tlakove mazanie.dik