|
Příspěvky uživatele - 147.193
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
kosačka do kopca, 2.3.2008 Ked som bol v husqvarne tak mi predajca neodporučal ani ten model s tlakovym mazanim na dlhodobu pracu v kopci. |  | kosačka do kopca, 2.3.2008 ta JX 80 vyzera celkom dobre. dik |  |
|  | kosačka do kopca, 2.3.2008 cim menej tym lepsie. ale aby sa to nezadrelo do kopca a nech to nieco vydrzi. s dvojtaktom som nic nenasiel. cena tak do 35000,-czk. skoro nikde nepisu ci to ma tlakove mazanie.dik |  | kosačka do kopca, 2.3.2008 Dakujem, skusim pozriet. |  | kosačka do kopca, 2.3.2008 Dakujem, ale za tu cenu si kupim auto. Nepatrim k tym bohatsim |  | kosačka do kopca, 2.3.2008 Chcel by som kúpiť rotačnú benzínovú kosačku s regulovaným pojazdom, s mulčovaním aj zberaním do koša. Potrebujem kosiť hrbolatý terén cca 1800 m2 do kopca asi 25 stupňov. Viete mi, prosím, niekto poradiť? Jedná sa mi hlavne o mazanie motora. |  |
|
|
|