K jakému postřikovači lze použít prodlužující nástavec?

host - 191.117 (?)
24.4.2015 15:13

ja by som to riesil tak ze sa zastavim v obchode..prakticky to v ruke vyskusal..vahovo, ohybnostou a pod..a este raz tvrdim ze nie trubky ale kvalita postrekovaca je rozhodujuca. Pozrite si varianty aspon u dvoch, troch znaciek. Mne sa napojovanie zda byt neprakticke, riziko pretekania, strata pevnosti celku a pod. S metlou nadlozenou sa asi tie zvlastne robi..neveril by som spoju.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

Daneek - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (91) - 200.80 (?), 24.4.2015 10:18

jenomze puzzle system je variabilnejsi - kdyz mate moznost pouzit i tu originalne dodanou tyc, ziskate vice moznosti. Treba s 50cm a 100 cm trubkou mate moznost 50 cm, 100 cm a 150cm, zatimco k solu si teda koupite 150cm a muzete strikat 50 cm nebo 100cm. Nebo teda teleskopickou -podle me je to rizikovejsi, nez napojopvat dve neteleskopicke, teleskopicke veci vzdycky nakonec prestanou drzet - zkusenost sice ne z rozstrikovacu, ale z mnoha jinych vyrobku.

Nemam sad a nezivi me to, nechci si kupovat arsenal trubek.

host - 191.117 (?), 24.4.2015 15:13

ja by som to riesil tak ze sa zastavim v obchode..prakticky to v ruke vyskusal..vahovo, ohybnostou a pod..a este raz tvrdim ze nie trubky ale kvalita postrekovaca je rozhodujuca. Pozrite si varianty aspon u dvoch, troch znaciek. Mne sa napojovanie zda byt neprakticke, riziko pretekania, strata pevnosti celku a pod. S metlou nadlozenou sa asi tie zvlastne robi..neveril by som spoju.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Péče o jezírko na chtě4.7.2025
Péče o jezírko na chtě3.7.2025
Jak větrat místnost bez okna2.7.2025
Jak větrat místnost bez okna2.7.2025
Bazén Vario V6 - nutnost obsypávky?22.6.2025
Filtrace kohoutkové vody13.6.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz