Jakou benzínovou sekačku s pojezdem.
|
|
 |
 |
host - 19.98 (?) 19.12.2017 21:21
98.8,netuším, jak jste se na tomto testování podílel, ale o moderních plastech a jejich vlastnostech a životnosti nemáte ponětí.
Mimochodem si stačí přečíst některá "moudra" tohoto testu a kdo má nějakou zkušenost, musí se smát.
No a konečně váběr "testovaných" značek hovoří myslím za vše.
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 98.8 (?), 18.12.2017 22:52
Plast nemůže vydržet. Je to moc křehký materiál, navíc počasí v zimě nebo v létě mu taky úplně nesvědčí. Účastnil jsem se testování sekaček v rámci a určitě bych plastovou šasi nepořídil ani zadarmo. Jedině kov, sice občas koroduje, ale vydrží a nepoškodí se tak snadno :)
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 19.98 (?), 19.12.2017 21:21
98.8,netuším, jak jste se na tomto testování podílel, ale o moderních plastech a jejich vlastnostech a životnosti nemáte ponětí.
Mimochodem si stačí přečíst některá "moudra" tohoto testu a kdo má nějakou zkušenost, musí se smát.
No a konečně váběr "testovaných" značek hovoří myslím za vše.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 37.29 (?), 20.12.2017 2:38
Není plast jako plast, např.Honda dává na “plast” doživotní záruku a nejsou to nejlacinější modely, spíše naopak-TOP modely.Sekačku by jsem vybíral s osvědčenou zn.motoru b&s nebo hondu, dle potřeby vícerychlostní případně s plynulou regulací(variátor, hydro),s high-tech technologií kudly(Twinclip) nebo dvojitou kudlou a pak to nebude model plný kompromisů.Není to věc na sezónu, tak ať slouží co nejlépe s co největším komfortem.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 96.186 (?), 16.5.2007 19:45
nevim jestli bych se zameril primo na nejaky typ nebo vyrobce, spise bych se dival na to jak se to obsluhuje jestli se dobre drzi rukojet, jak rychly je pojezd - tak aby vam to slo do kroku, bytelna kolecka s lozisky, zentralni nastaveni vysky seceni, nebral bych sekacku s prednim pohonem, motor B&S nebo Honda, vykon alespon 5,5 koni protoze pojezd a s plnym kosem to taky sezere nejake to procento vykonu a jestli mate pozemek do kopce tak neni na cem setrit, a poradny skelet neni plech jako plech - mozna budete potrebovat sem tam potlacit a kdyz se vam zacne kroutit skelet tak to neni nic prijemneho,
jinak preji dobry kup
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 211.6 (?), 17.5.2007 7:19
Máte někdo zkušenost, jak spolehlivý je: Pojezd - nastavitelný: ano 0 - 4,2 km / h u Husquarny. Je pohon předních kol velká nevýhoda? Mě se zdá praktické při přidušení nože jren lehce zatlečit sekačku dolů, pojezd může klidně jet a ucpaná sekačka se uvolní.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 201.195 (?), 26.5.2014 9:32
Před 4 roky jsem si koupil Partner P53 DWAR - přední pohon, nůž 53 cm, dvě zahrady o 2 000m2 ve svahu. Kosím po vrstevnici, bez koše, přerostlou trávu 15 i více cm se zvednutým zadním krytem - na provázku co 2 - 3 týdny. Boční výhoz se dlouhými stébly ucpával, tak s ním nekosím. Jak chci trávu do kompostéru, tak než pokosím spodní louku, na vrchni je pokosená tráva skoro suchá tak ji sbírám do koše - naplní se úplně celý. Sekačka táhne pěkně, nestačím chodit za ní. Je to o způsobu držení sekačky - neopírat se o držadlo, ale spíše nadlehčovat zadní kola a přední táhnou. Teď se mi zlomila páčka pojezdu - z plastu, tak jsem si udělal novou z plocháče a jede se dále. Tehdy stála 9,5t. Kč i sdopravou, ostatní se zadním pohonem nad 13t. Kč. Jsem spokojen, je velká a těžká, motor BS 675 stíhá, kopec pokosím najednou do 2hod. za 1,5l. Prozatím jsem měnil vzd. filtr, svíčku a olej. Loni jsem koupil nový nůž, ale pořád jedu na starý, po kosení oselkou zabrousím žlabky od kamínků z krtinců. Tolik mé postřehy s předním pohonem ve 4sezóně.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 201.54 (?), 26.5.2014 17:05
Já mám zase sekačku Weibang již 2 roky a maximální spokojenost. Konečně pořádné ocelové šasí a žádné křehké plasty. Mám tam i záruku 4 roky. V době, kdy jsem to kupoval, tak stále o 1500 Kč více.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 186.98 (?), 21.5.2007 9:41
Mám asi třetí rok STIGU s pojezdem a velká spokojenost. Rozloha pozemku je asi 600 m2. Posekám tak za hoďku.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 211.6 (?), 21.5.2007 11:33
Dobrý den. Zkusím se zeptat jinak. To opravdu nemáte nikdo Husqvarna Royal 53 SV? Na ní se mi kromě motoru Honda líbí i možnost bočního výhozu posečené trávy. Častým mulčováním se mi místy stal z trávníku mech a ne vše je třeba sbírat do koše. Z předchozí reakce se mi zdá, že pohon předních kol ve svažitém terénu může být při jízdě do kopce výhodou. Jak je to se sekačkou BRILL s Šasi - HOŘČÍK? Sekačka se zdá dosti robusní.
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|