Kuličková ložiska má v předních kolech, to ano. Ale jen ve verzi s pohonem zadních kol. Já bych rád zkusil AWD když už. Spíš asi tak ze zvědavosti než že bych to nutně potřeboval. Ale seču různé terény a mohl by to být přínos, kdo ví.
K tomu Mountfieldu... po zkušenostech bych koupil už jedině sekačku s plynulou regulací rychlosti pojezdu. Zvlášť na rozmanitější plochy je to opravdu o dost komfortnější. Když je tráva po celé ploše stejně vysoká a hustá tak to není třeba ale málokdo seče fotbalové hřiště. Prostě ta možnost si okamžitě přizpůsobit rychlost dle trávy mi na sekačce chybí.
K R52S... je to sekačka shodné konstrukce jako můj Jonsered LM2153. Motor bych chtěl zkusit Hondu, s tím BS nejsem nejspokojenější. Tyto sekačky nemají dobrý nůž. Centrální nastavení výšky je sice komfortní, ale ta páka drží na zarážce jen svou vlastní pružností a ta se časem ztrácí... nastavení výšky tedy nedrží a např. po pocouvnutí jste rázem jinde. Navíc oproti LM2153 chybí plynulá regulace rychlosti, je tam navíc regulace otáček motoru ale ta je upřímně úplně k ničemu.