Bezin s primesi bio



   Předchozí příspěvky  |  1,  2,  3,  4   
                     
host - 19.98 (?) 
25.4.2018 21:49

No a co má být a jakou to má souvislost s tématem?

Máte pocit, že např.Aspen se vyrábí z jarního vánku a květů pampelišek?

Syntetické přísady a syntetické benzíny se životností, degradací v čase a schopností pohlcovat vzdušnou vlhkost s bio přísadami a běžnými benzíny nedají vůbec srovnávat.Musíte je ale zaplatit. Pokud je nejste ochoten zaplatit, perte se s běžnými produkty a jejich nectnostmi jak je libo. Nepište tady ale o žádném placebu.Rozdíly jsou vyzkoušené.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
                     
host - 219.61 (?), 26.4.2018 22:12
Hele, já rozhodně nejsem příznivcem superbenzínů, mám doma 2 auta a 3 motorky a do všeho leju nejlevnější benzín na nejlevnějších benzinkách v okolí a všechno normálně funguje. Co mám teda dělat, když nová sekačka Honda prostě na tu N95 houpe s volnoběhem a hůř startuje? Není to chyba kusu, říkají to i další uživatelé a prodejce to potvrzuje. Mám podle tebe shánět 90 oktanů? No a teď reakce na tvůj omyl s biosložkama: Legislativa ukládá přimíchávat do celého ročního objemu benzínu i nafty určitý podíl biosložky. Vyšší podíl biosložky v jiných specifických palivech z produktové nabídky umožňuje určitou část produkce dodávat bez biosložky.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 19.98 (?), 27.4.2018 21:41

Ve Vaší situaci teď už asi jen ultrazvuk karburátoru a po vyčištění používat 98 oktanů nebo přidávat do normálního stabilizátor (pro jistotu Honda).

Píštete to přesně -do nejobyčejnějšího 95 okt. naperou víc jak 10% biosložky a do dražších vůbec nic nebo syntetiku.

Rozhodování je snad do budoucna inteligentnímu člověku jasné.

Můžu ubezpečit všechny čtoucí, že nejen Honda ale i BS a ostatní mají už několik let velmi jemné otvory trysek kvůli ekologickým emisním normám v Evropě a u žádného moderního motoru se problémům s 95 oktanovým benzínem nevyhnete.Auta a motorky s tím nemají moc co dělat.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 107.170 (?), 30.4.2018 18:00

V čR i SR su zákonom stanovené limity bio a i znenie zákona iné. To znamená, že v českej republike je možné ešte kupit palivo bez podielu bio-zákon totiž stanovuje, že celkový podiel predaného bio paliva musí byt 5%. Ked si predajca povinnost splní, nič mu nebráni predávat palivo bez podielu bio, alebo predávat určitý druh paliva bez. V SR sa ale zákon zmenil, a od 1.1.2017. musí každý liter predaného paliva obsahovat 7% paliva z obnovitelných zdrojov. Takže v čR može byt benzín 100 bez bio, v SR už ale toto neplatí. V SR v sučastnosti nie je možné kupit žiadne palivo bez obsahu bio, respektíve jej náhrady. Naštastie ale zákon nestanovuje, že 7% paliva musí byt biologického povodu, stanovuje 7% podiel paliva z obnovitelných zdrojov. Preto niektorý producenti palív nahrádzaju tuto čast syntetickou zložkou-vyrobenou z bio.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 155.38 (?), 2.5.2018 13:29

Mohu na 100% potvrdit. Mám sekačku s čistokrevnou čínou Hecht 5484 SX 135ccm OHV a přestože vyšší oktanové číslo motor dokáže využít na rovných 0% (to se týká i Hondy, B&S a jiných, které nemají čidlo klepání), tak nulový obsah biosložek se pozná na životnosti benzínu výrazně.

Navíc kvalitní (a čerstvý) benzín poznám výrazně na bezvadné startovatelnosti.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 251.121 (?), 2.5.2018 20:06

v čr není potřeba skladovat benzín kdyz statisticky je co 4km benzínové čerpadlo. V kazdém manualu zahradí techniky k motoru co spaluje benzín je napsané max staří 1 mesíc od načerpání. kyz mas doma 2-3 mesíce benzín také ti to pojede. horsí je letní benzín v zimě to pak nenastartujes zcela urcite kvuli tlaku par. benzín jako nafta také ma klimatické rozdelení...

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
1,  2,  3,  4   
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika