Benzínový vyžínač Florabest BL FBS 25 A1

host - 155.38 (?)
27.7.2017 7:53

A zkoušel jste namontovat jinou hlavu? Většina hlav je na stejný závit a mají stejné uložení. Navíc je to čína a tam jsou snad všechny stejné.

Myslím, že źrovna hlavy od Hechtu by tam mohly pasovat.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 32.51 (?), 26.7.2017 23:13, zobrazeno: 6294x

Dobrý deň. Pri druhom kosení zahrádky sa nám podarilo poškodiť strunovú hlavu tak, že je už vyžínač FLORABEST BL FBS 25 A1 nepoužiteľný. Požiadali sme predajcu LIDL o radu pri zabezpečení servisu. Ten nás nakontaktoval na svojho servisného partnera HECHT Prievidza. Zaslali sme objednávku a čakali sme. Najprv bol z ich strany prísľub, že tovar bude, ale nevedia kedy. Dnes nám oznámili po urgencii, že výrobca tovar nedodáva a oni nevedia zabezpečiť ani náhradu. Takže LIDL predáva jednorázovky?

Poraďte mi prosím, či niekto nemá podobnú skúsenosť a či do tohto vyžínača nepasuje nejaká hlava inej značky, resp. či neexistuje nejaká univerzálna strunová hlava. Inač to môžeme vyhodiť rovno do konjtajnera.

Ďakujem

host - 155.38 (?), 27.7.2017 7:53

A zkoušel jste namontovat jinou hlavu? Většina hlav je na stejný závit a mají stejné uložení. Navíc je to čína a tam jsou snad všechny stejné.

Myslím, že źrovna hlavy od Hechtu by tam mohly pasovat.

host - 32.51 (?), 27.7.2017 9:42

Nie, neskúšal som ešte, lebo som veril, že servisný partner LIDLU Hecht Prievidza naozaj zabezpečí servis a čakal som od začiatku júla, že mi tú strunovú hlavu pošlú, ako mi najprv sľúbili.

Ďakujem za radu, teda skúsim hľadať.

host - 155.38 (?), 27.7.2017 13:36

Pokud máte nějakou velkou prodejnu Hechtu v okolí, tak bych tam s křovákem zajel a přímo nějakou hlavu vyzkoušel. Běžně prodávají samotné hlavy a pokud to nejsou takoví idi.ti jako v mounfieldu, kde zboží nemůžete bez zakoupení vyzkoušet, tak to zkusíte namontovat a hned budete vědět.

O mountfieldu píšu schválně, protože jsem tam se ženou kupoval rukavice na růže a protože manželka je drobnější, chtěli jsme rukavice nejprve vyzkoušet. To však nejde, protože je mají za konce sešité kancelářskou sponkou i s cedulkou. Tak jsme poprosili obsluhu, ať nám to rozdělá, že je potřebujeme vyzkoušet. No, ani po krátkém handrkování nám to nebylo umožněno. Že to prý potom neprodají a prodává se to jenom sesponkované a ještě dalších x výmluv, proč to nejde. Tohle se mi vážně už dlouho nikde nestalo. Mounfield Opava.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Koš na čidlo12:03
Koš na čidlo8.5.2025
Husqvarna 359 vs. stihl ms 34127.4.2025
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz