Akumulátorové sekačky

host - 255.238 (?)
22.4.2011 22:28

Pokud si necháte poradit, nebrat, nekupovat.Většinou v takových aku strojích jsou baterie, které vydrží přes záruční dobu, t.j. půl roku a pak pomalu odchází.Vydrží maximálně do 1 roku.Když by jste chtěli koupit nové,  tak Vás to příjde dost draho.Záleží na kolik V aku stroj je.Když by jste si chtěli pořídit baterie sami a pack si sestavit, tak 10 monočlánků C 14,t.j. malý monočlánek NiMH o 3500 mAh, příjde na 160,-Kč.Kupte křovinořez na benzín, pokud máte zahradu! Zamýšlíte-li jen s křovinořezem sem tam něco málo jen posekat a raději se přikláníte k elektrickému, tak Vám bude překážet kabel a za čas budete nadávat, že jste si měli raději koupit křovinořez na benzín.Taky jsem tak uvažoval-stačí elektrický.Už pár let mám Stihlku a jsem velice spokojen.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
breburda - (1) - 224.16 (?), 20.4.2011 14:36, zobrazeno: 7008x

Chtěla bych se zeptat jak máte zkušenosti s aku sekačkami.Chceme pořídit nový stroj a hlavní "sekač" se nám zamiloval do aku.Chtěla bych proto vyzjistit jaké jsou s tímto typem zkušenosti.Díky

IvanHorseman - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (70) - 78.38 (?), 22.4.2011 21:46

Já měl cca před 6 roky aku obsekávač/malý křoviňák/ a byl to totální propadák.Byl tak slabý, že silnější stébla jej zastavily.Pro nějakou minizahradu možná použitelné- hlavně asi sekat velice často, ale pro větší plochu tomu nevěřím.

Ivan

host - 255.238 (?), 22.4.2011 22:28

Pokud si necháte poradit, nebrat, nekupovat.Většinou v takových aku strojích jsou baterie, které vydrží přes záruční dobu, t.j. půl roku a pak pomalu odchází.Vydrží maximálně do 1 roku.Když by jste chtěli koupit nové,  tak Vás to příjde dost draho.Záleží na kolik V aku stroj je.Když by jste si chtěli pořídit baterie sami a pack si sestavit, tak 10 monočlánků C 14,t.j. malý monočlánek NiMH o 3500 mAh, příjde na 160,-Kč.Kupte křovinořez na benzín, pokud máte zahradu! Zamýšlíte-li jen s křovinořezem sem tam něco málo jen posekat a raději se přikláníte k elektrickému, tak Vám bude překážet kabel a za čas budete nadávat, že jste si měli raději koupit křovinořez na benzín.Taky jsem tak uvažoval-stačí elektrický.Už pár let mám Stihlku a jsem velice spokojen.

J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 209.47 (?), 22.4.2011 22:14
Nevýhody: malý výkon, nízká životnost baterií, je třeba nabíjet před sečením, během sečení. Výhody: nízká hlučnost, bezpečnost, netaháte kabel.
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Posuvné dveře svépomocí19.5.2025
Posuvné dveře svépomocí18.5.2025
Stihl HS4516.5.2025
Koš na čidlo13.5.2025
Koš na čidlo12.5.2025
Rozetové kování montáž10.5.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz