Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dejte odkaz na konkrétní nabídku konkrétního obchodníka - to ohledně dorazu.

Obecně, dobrý a správně nasazený kryt by měl chránit obsluhu a odstup od přihlížejících více než 15 m (viz návod) by měl chránit nezúčastněné osoby. Trefeného člověka jsem neviděl, ale viděl jsem "prostřelené" okno u verandy, kdy úlomek prošel venkovní tabulkou a o vnitřní se zatavil.

U levných kotoučů nedochází k uštípnutí ale k deformaci. Lehká se vybrousí a u velkých se zase tak velká škoda nestane, protože kotouč je levný. Pokud prvotní tazatel chce ušetřit a má k mafli vícero kotoučů, nechť použije ten nejlevnější. Pokud se rozhodne použít ten s SK plátky, asi neušetří, protože optimální řezný výkon má ten kotouč s tím správným dotrazem (k trojzubci také nepoužíváte velký kryt pro strunu) a s návleky obsahujícími neprořeznou vložku (jsou k pile, ale případný otřep jimi také neprojde)...

Nakonec, ruská ruleta se hraje s mnohem nebezpečnějším "nástrojem" a 5 z 6 hráčů ji přejije ve zdraví. proč tedy nehrát "vykosenou"... Volba je na hráči a ne na mě.

SfK.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika