Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zkuste uvažovat, jestli nebudete elektřinu vyvádět ven z domu jako zásuvku u zahradního posezení, zásuvku u studny a zásuvku u branky.  Osobně sekám na jedné ze "svých" zahrad malou lehkou elektrikou a pro jejích 400 m2 mi stačí jedna zásuvka. Jenže když třeba dobíjím baterku v autě, je natažená prodlužka přes celý dvorek k brance a nikdo nemůže sekat. Když dám do studny "malou ponorku", tak nejde zalévat současně se sekáním. Tedy zásuvka Vám asi bude stačit jedna, ale při jedné předělávce elekřiny může bát na jeden proudový chránič napojeno více zásuvek.

Ekonomika accu sekaček je závislá na životnosti aacubaterie. Bohužel, při nízkém používání se může stát, že litiovky zatvrdnou, protože by měly být skladovány při stavu nabití 40-60% a nikoliv jako plně nabité. Pokud tedy by jste do accu technologie šel, tak by se mělo jednat o sestavu strojů sdílející stejný typ accupacku.

SfK.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika