Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pánové, řešíte tady stojánek na fotce, kterou jsem se vložil já, jenomže ta fotka měla habru.v ilustrovat, jak vypadají poloosy globalu. Bylo to pro habr.v aby si udělal přestavu o rozdílnosti oproti MKS 60. Je to opravdu jen  "výstavní" stojánek. Takto vystavený stroj bylo možno vidět na Techagru a třeba na výstavách v Č.B. S montáží či demontáží to nemá nic společného a nebyl k tomuto účelu vyroben. Nepředpokládal jsem, že se chytnete stojánku, když účel vložení fotky byl zcela jiný. Kdo tvrdil, že s tímto stojánkem nejde nic nasadit má samozřejmě pravdu a zase, je to proto, že není určený jako montážní stojan.

Někdo se zde už pustil do "popisu", co že je ten motor XP 200 zač. Jak správně psal, je to čína s ložiskem a litinovou vložkou válce. Je to velice podobná konstrukce jako novější Hondy GXV 160. Ani ty už neměli dvě ložiska na klice. Přesný výrobce je popsán v návodu k použití k motoru na stránkách Vari.  Myslím že z toho slušně vykukuje, že nikdo nemá zájem nikoho nějak balamutit. Já chápu lidi, co když slyší čína, odvrací tvář a jdou dál. Budiž, chápu to a je to jejich volba. Pak je řada lidí, kteří se neptají kdo to vyrobil, ale jak je to vyrobeno a tento pohled na věc je mi už bližší. Motor je dovybaven podle požadavků Vari a nelze ho tedy v této "konfiguraci" jinde objednat. Na motoru se i ve Vari provádějí úpravy, vedoucí ke spolehlivějšímu a bezbroblémovějšímu provozu. Chci tím říci, že motor popsaného výrobce se dá najít na různých serverech i zahraničních za slušné peníze a může to svádět k myšlence, koupím ho tam a ušetřím. Asi to nebude pravda, protože totožný motor s XP 200 pro Vari to nebude, na to dám krk. A nastanou problémy. Jiný setrvačník, filtr, regulace otáček... no pro ilustraci to stačí.  Můžete mě masírovat jak chcete, ale to je asi tak všechno, co jsem k tomuto chtěl říci. Mohu se omezit jen na "ano, je to pravda", nebo " ne není to pravda" popřípadě  "tak to je - není. Také si vyhrazuju právo na odpověď typu "nevím", protože já nejsem vševědoucí. Já ten motor mám a nevím, proč bych se měl skýmkoli kdo ho skoro ani neviděl dohadovat o tom, co je a co není pravda.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika