Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Já mohu jen zopakovat seznamte se s konstrukcí Vari Global a třeba uznáte, že výměna kol za kypřící adaptér aaopak nikdy nešel snáz. No a když budete na stránkách výrobce, seznamte se s motory a zase možná zjistíte, že pohoná jednostka PJXP 200 má totožné uchycení jako motory Honda a totožné zpřevodování. Já chápu, že to habr.v nechápe, ale snad když se konečně podívá a přesvěčí - pochopí a nebude psát zbytečné texty.

Já vůbec nezpochybňuju spokojenost se Staufčíkovým storojem MKS. Co je fakt je lehký a používá převodovku Peerless se "sekvenčním" řazením. Je to převodovka bez olejové náplně. Mazána je jen k tomu určeným mazacím tukem. Když se stroj dotíží pro polní práce aby si storj "neulevoval" prokluzem kol je to nejslabší místo převodů. Slabší než zmíněný řetězák a při použití silnějšího motoru o to víc. Jen to řazení během jízdy, obzvláště pak "nahoru",  je opravdu z popsaných strojů nejeednoduší.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika