Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý večer,

nebudu Vám psát, aby jste si koupil sadu trysek od Sola, pokud Vám vyhovovala s největší pravděpodobností tryska na plošný postřik-štěrbinová, která byla součástí postřikovače, máte-li Solo postřikovač. Dle tlaku, který uvádíte odpovídá pístovému Solu. Je zbytečné, aby jste měl zbylé trysky nevyužité. Já jsem ji dříve, dokud jsem si nepořídil rosič používal na stromky nejvíce. Pokud máte osvědčenou tuto trysku a víte, kolik postřiku spotřebujete a vyhovuje, tak bych si koupil tu samou. Nejlepší by byla keramická tryska, ale ta se vyrábí pouze na traktorové a samojízné postřikovače. Hledal jsem ji u velkovýrobců a v jejich nabídkách jsem jí na ruční postřikovače nenalezl. Pokud na ní někdo narazíte, budu rád, když mě budete informovat.

Jinak na drobné ovoce a nízké stromky bych použil trysku s plným kuželem. Způsob ošetření je jako u rosiče-plný kužel, jenže jiného kalibru. Také u této trysky není velký úlet a přesněji s ní ošetříte řidší větve. Ať už se rozhodnete pro jakoukoliv trysku, kupte si dražší s kvalitního plastu a hlavně kalibrovanou! To určitě, jako sadař víte.

Sad si ošetřuji rosičem. Od přezimujících škůdců na dřevo, až na list do léta. Jak malé, tak velké stromky a stromy. Pokud má váš rosič stupnici od 1 do 6,jako můj Stihl SR 420,tak univerzála mám nastaveného na st.č.3 a na malé stromky pár let po výsadbě uberu na st.č.2. Vyzkoušené a osvědčené.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika