Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den,

poprosil bych Vás o radu. Letos bych rád pořídil novou sekačku. 15 let jsem používal sekačku tehdy snad z Mountfieldu Castel Garden Raser s motorem Briggs & Stratton, sloužila dobře, motor začal opravdu stávkovat až předloni, kastle se rozpadla mnohem dříve (několikrát svařováno). Zahradu mám na chalupě v podůří, 6000m2, z toho tak necelých 1000 neseču sekačkou, ale křovinákem. Zahrada je v mírném svahu, členitá. Vzhledem k tomu, že taková plocha se prostě nestíhá sekat pořád, je tráva většinou vyšší.

A teď otázka, co na to? Protože jen necelý víkend zabere než trávu poseču, chci aby to byla rotační sekačka s košem. Nechci hrabat trávu, stačilo mi to poslední dva roky po sečení s křovinákem při neschopnosti rotačky. Na traktůrek nemám. Sekačku bych rád kolem 15 tisíc. Co jsem tak koukal, zaujala mě například Stiga Excel 50 SEQ. Napadla mě i možnost ojetého traktůrku tak kolem 20 tisíc, jenže tomu nějak nevěřim a ani nevím kde bych to sehnal.

Pokud mátě někdo nějaký tip, popřípadě zkušenosti se sekačou Stiga nebo jiné doporučení, budu vděčný.

Mirek

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika