Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Podle mého názoru se docela správně příkláníte k sekačce bez pojezdu, pokud máte pozemek rovinatý, ale zároveň dost členitý. Velikost 800m2 není zas tak moc. Já mám Stigu s pojezdem, kterou sekám rovinatý ovocný sad o rozloze 2600m2 a za 2 hodiny je to hotovo. Při obsekávání stromů však pojezd musím často vypínat, protože obkružování stromů se zapnutým pojezdem by nezvládl ani akrobat. Faktem je, že strunovou sekačkou už není potřeba žádné doseky provádět, tak pěkně Stiga ten strom objede. V sadu trávu mulčuji, do koše ji nesbírám, sdržuje to, nechávám ji ležet. Dvorek o rozloze necelých 900m2 však sekám úplně bez pojezdu. Ne proto, že by nebylo možno se rozjet a drandit, ale protože s vypnutým pojezdem je travička lépe vyholená. Sekačka jede rychlostí 4km/hod, což mi v sadu vyhovuje, je tam také úplně jiný typ trávy, než na dvorku, kde je trávník hedvábný. Dalším důvodem, proč dvorek sekám bez pojezdu je, že je tam spousta míst, mezi kterými se musím šmrdolit a to s pojezdem také nejde. Dvorek takto bez pojezdu posekám za necelou 1 hodinu. Jde to krásně, vazba nejsem, mám 55kg.

Menší záběr na stejnou sílu motoru je podle mě výhodou. V rozhodování před koupí šlo o 46cm a 53cm na stejný výkon motoru.

Tolik z mé zkušenosti a za sebe Vám přeji dobrý výběr a spokojenost s kvalitním pomocníkem .

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika