Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jo a jeste me napada, ze je u tech otocnych kolecek dobre posoudit, zda nebudete jezdit na svahu po vrstevnici, protoze ja sice mam zahradu take mirne ze svahu, ale pruhy delam kolmo proti svahu cili nahoru a dolu. Pokud byste ve vetsine sekani jezdil napric pres svah, tedy po vrstevnici, tak by stejne nejspis bylo vetsinou potreba mit kolecka zaaretovana, aby vam sekacka samovolne nezahybala ze svahu dolu a pak by otocna kolecka byla k nicemu. Pokud mate pozemek rovinaty, nebo jezdite se sekackou kolmo proti svahu nahoru a dolu, tak je to v pohode (-:

PS: Jeste dodavam, ze kos na te me Honde neni celotextilni (jako na obrazku), ale ma plastove dno, takze se zespoda neprodre ci jinak neposkodi. Dale ma vrchni a zadni stenu potazenou odolnym a neprodysnym materialem, coz ma mit za nasledek, pripadne nepraseni obsluze pod nos, ale jen dolu do stran (-:

PS2: Tady jsem objevil jeste jeden obrazek toho velkeho travniho tunelu a toho rovneho kose, co je v Hondach (-:

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika