Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den.

Jsem asi měsíc majitelem AL-KO 520 BRV. Zkušenosti zatím vynikající. Sekačku (resp. sekačky - druhá byla pro tchýni) jsem kupoval přes internet z důvodu nižší ceny. Po dotazu zde na serveru zahrada.cz jsem se rozhodl, že nevyužiji 6letou záruku a mám tedy jen 3letou. I tak je to asi dost.

Se sekačkou jsem teď o víkednu sekal zahrádku (asi 200m2), bylo tam dost sromečků, objíždění, ale manipulace s ní byla bezproblémová. Nebyl ani problém s plněním koše, i když tráva byla trochu vlhčí. Variabilní pojezd jsem využil, neboť jsem nespěchal a dal jsem pojezd "na pomalu". Taky kdyby byla tráva vyšší, tak s pomalým pojezdem to bude určitě lepší. Motor (typ 675) chytá suprově, jak tady někdo psal "na jedno laxní zatáhnutí". Bohužel neporadím s porovnáním vůči Hodně. B&S dává záruku, že na max. druhé zatáhnutí motor naskočí (s vyjímkou startů po delším období nečinnosti apod.). Náhradní a spotřební díly si chci obejdnat přímo v USA na aukčním serveru ebay.com. Jsou tam i s poštovným levnější než tady v ČR. Nevím, jaká je na ebayi podpora motorů Honda, ale je to americký server a B&S je americká firma, takže tam lze koupit opravdu každou pružinku. K sekačce jsou dodávány dva nože. Teď nevím přesně na co je jeden a na co druhý, ale jeden třeba lépe seká a mulčuje, druhý lépe seká a vyhazuje do boku. Myslím, že asi není možné udělat univerzální nůž, který by jak výborně sekal, tak i mulčoval i vyhazoval bokem.

Sekačka má poměrně hluboký zvuk motoru, takže mi to připadá v pohodě a řekl bych, že ani moc sousedy ručit nebudu.

Sestavení sekačky bylo bez problémů, zvládne to i průměrný kutil.

Ať se daří.

Petr Filipi

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika