Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Bych to BCS moc nepřeceňoval. Určité výhody silnějšího motoru a částečné nezávislosti otáček vývod. hřídele jsou nesporné, obzvláště rotační pluh může být zajímavá alternativa. Překvapilo mne však použití šnek. převodu stejně jako u Vari, Uni ap. Proto i cena v ČR není asi nijak dramatická.

Agzat je na tom po technickém provedení převodovky asi nejlépe - nejvyspěleji. Jenže má to taky svoje mouchy. Při použití aktivního nářadí se toto začne hýbat až se pohne i stroj, u Vari se dá nejprve roztočit třeba bubnová sekačka a potom zapnout pojezd, u Agzatu je hezké, že je jedna převodovka na všechno, ale i tak je tam pro určité adaptéry dost montování a dokoupením předodovky s aktivním vývodem vznikne Agzat komunál, kde lze připojovat aktivní věci od Vari. To je dobrá věc, jen kdyby ta přídavná převodovka nestála skoro stejně jako malá převodovka Vari DSK 316.1. Navíc se mi nepodařilo zjistit počet otáček vývodového hřídele této přídavné převodovky při použití čtyřtaktních motorech. Jedinou informaci kterou jsem vyčetl na stránkách výrobce je, že aktivní vývod na převodovce (té velké) je 1.000 ot/min při 5.440 ot/min motoru. Z toho jsem chtře usoudil, že je tam převod 1: 5,44 což ale neřeší co jsem chtěl, protože tento vývod se používá k hnaní rotavátoru a jakási lištové sekačky a právě i té přídavné "komunál" převodovky.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika