Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Naprostý souhlas s výše uvedeným. (Husqvarna R152SVH)

Jako bonus navíc se mi během prvních pár hodin užívání vyklepal a ztratil šroub držící řídítka -> nekonečné prohledávání zahrady. Opětovná montáž šroubu přinesla další zděšení - všechny šrouby na sekačce jsou jakési trojhrané vruty naprané do rámu - žádný normální závit. Po dotažení se tedy začal vesele protáčet. Jediné řešení bylo z druhé strany naprat přes závit matku, aby se to už nepovolilo. Stejně se řídítka kvrdlají dál...

Celý koš bych vzteky rozdupal, nedá se používat. Krom ucpávání mi ani nešel pořádně zavřít a neustále se vyklápel a tráva z něj padala.

Sekačku používám pouze pro mulčování. Bohužel je to má první sekačka s touto funkcí, takže nemůžu porovnat. Ale vcelku to jde. Maximální výška sečené trávy je limitována výkonem motoru, slabší než Honda GCV 160 by už asi byl nepoužitelný. To, že se objevují chuchvalce trávy neřeším, nemám golfové hřiště... Pro 100% kvalitní mulč to chce sekat tak 2cm přírustek trávy +- dle hustoty.

Pavel

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika