Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím Vás vespolek.Aniž bych Vám zde chtěl narušovat zážitky s Vašimi plechovými miláčky, přidám svou zkušenost.

Jakožto zemědělec-amatér pouze pro svou potřebu obhospodařující cca 0,5ha orné půdy a cca 5ha luk a ostatních ploch jsem hledal traktor do občas i velice stísněných prostor a přitom schopný zdolat i těžký zimní lesní terén velice dlouho. Po stovkách hodin tápání a obhlídkách ojetých menších Zetorů, Vámi užívaných "číňanů",starších TK apod.jsem nakonec lehce zariskoval a vybral zde již výše zmiňovaný japonský traktor dovezený lehce ojetý. Můj je zn.Yanmar.Dovozců je několik (převážně vozí Kuboty)a upřímně řečeno při jednání s nimi jsem litoval že nemám peníze na nový.Jsou to převážně fakt dobrodruzi ale nakonec jsem vybral člověka, který je schopen zajistit snad solidní servis, což je vždy základ dobré koupě.

Mám zkušenost s japonskými auty starými i 20 let a pokud se v nich nehrabe každý kdo má do zadku díru, tak dodnes naprosto spolehlivě fungují.Tak jsem to riskl i s traktorem.

Po 2 letech provozu bez jediné závady je možno říct že tyto stroje mají neuvěřitelně malou spotřebu nafty, taktéž neuvěřitelnou obratnost(úžasný rejd předních kol a dělené zadní brzdy),spolehlivý pohon 4 kol, velmi spolehlivou hydrauliku...

Je ale nutné vybrat si málo používaný stroj(cca 500mth) a na ty se někdy déle čeká.Samozřejmě také nezískáte SPZ. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika