Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Poté co jsem křovinořez přivezl domu, tak jsem ho chtěl hned vyzkoušet, takže jsem nalil benzín a spíš jen symbolicky jsem posekal kousek trávníku.

O vík jsem pak chtěl sekat na chatě a jelikož na štítku křovinořezu byl rok výroby 2007, tak jsem si řekl, že se podívám i na ten úhlový převod - jestli tam ten tuk je a v jakém je stavu. Tuk tam nějaký byl, ale spíš, že byly namazány ty převody, tak jsem sjel koupit originál tuk od partnera, nastrčil tam tu tubu a zmáčknul (jako když si dáváte pastu na zuby, né když se z ni snažíte vymáčkout poslední zbytek). Bál jsem se, aby ten tuk nebyl starý, nebo ho tam nebylo málo a ňák se to nevylámalo. Nemyslím, že jsem tim tukem zaplnil celý prostor, to by mě určitě začal nejdříve vylézat otvorem pro ten šroub. No a tím jsem asi dílo zkázy dokonal. O vík jsem pak nadšeně sekal až do okamžiku, kdy jsem chtěl vyzkoušet travní kotouč...

           Petr H.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika