Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

zdar, tak jsem jí ještě nezkoušel, zatím u nás pršelo. Manuál jsem stáhnul, je to úplně přesně stejný jako se dodává k sekačce (mimo něj je u sekačky ještě obecný manuál k honda motorům). Osobně mi přijde mírně nedostatečný, např. bych tam čekal seznam možného příslušenství a jejich objednací čísla. Nicméně sekačka nebývá složitý přístroj, takže se s tím dá vyžít.

Jo ještě jedna zajímavá věc - sekačka má standardně nainstalovací mulčovací nůž, ale mulčovací klín je separátní příslušenství, které se musí doobjednat.

Páčky - páčka je na sekačce jenom jedna - spojka od pohonu. Pohon je fixní (podle návodu asi 3.8 km/h) takže druhá páka řazení rychlostí není. Motor (honda GCV160e) má podle všeho fixně nastavené otáčky, takže ovládání plynu taky není. Páčka spojky má dvě možnosti neutral a pohon. Funguje to fikaně - když přitáhnete bezpečnostní brzdu k řidítkům (aby šla sekačka nahodit), tak u té páčky spojky vyjede takový zub, který drží páčku spojky v poloze "pohon". Když pustíte brzdu, tak spojka spadne automaticky do polohy neutral.

Právě moje původní obava byla, že pokud držím bezpečnostní brzdu stále u řídítek, jestli nebude složité manipulovat s páčkou spojky sem tam. Nervózně čekám až trochu oschne tráva abych to mohl jít konečně testnout :-)

Kdyby vás zajímalo foto nějakého detailu, dejte vědět, můžu poskytnout.

-- stepan

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika