Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Já pěstuju hrášek 5-tým rokem po sobě, bez problémů, až na tento rok. Jelikož ho mají strašně rády děcka, během 14dnů jsem vysadil 4 záhonky. Pěkně vzejde, jenže už od 1-2cm velikosti rostlinek mě je něco žere. Pěkně postupně, každý den, vykousané lístky, užrané stvoly i celé vršky. Co se snaží i tak přirůst je za chvíli zase pryč. Jeden záhonek už má hotovo, další dva čeká konec asi také, ten poslední už má rostlinky asi 10cm, ale žere je to stále dál. Byl jsem na kontrolu 3x večer za tmy, jednou dokonce asi ve 3h rano.. A nic, žádná housenka ani slimák, prostě nic.. Teď padlo mé podezdření na vrabce, je to vůbec možné?

Několikrát jsem viděl ze záhonku nějakého odletět. Jak se píše že nejsou ptáci, máme zahradu na kraji vesnice a připadám si jak v jedné velké voliéře. Jen vrabců máme snad 8, ne-li více hnízd ve střeše (nová střecha bez podbytí), jindy jsou tam tak 3 hnízda, a to už se nebavím o jiných druzích. Nemá někdo podobnou zkušenost? 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika