Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobry den Tomasi,

na jare sem resil podobny problem. S chrestem pestovanym ze semene jsem nemel stesti - semenacky byly po roce takove nedomrle a ani ta jedina prodavana odruda semen se mi moc nezdala (jsem trosku gurman), takze jsem hledal kde se daji sehnta sazenice osvedcenych odrud. Bohuzel i pres rozvinutou zahradkarskou zakladnu jsme v mnoha vecech 100 let za opicema, takze dle ocekavani jsem v Cesku moc nepochodil. Nakonec nezbyvalo nez juknout k sousedum. Sazecky chrestu jsem koupil za myslim velmi rozumnou cenu: Spargelpflanzen.

Bohuzel nevyhodou je ze musite trosku umet nemecky, mit zarizeny PAYPAL pro placeni a jeste si musite zaridit virtualni box do ktereho Vam nemecky prodejce balik posle /neposila bohuzel primo do CR/ a z nej si to pak nechate preposlat k nam.

ale usili se vyplatilo, do tydne sem obdrzel krasnych 15 sazenic chŕestovych odrud ktere u nas nesezenete a hned na jare sly na zahon a uz mi je nikdo nevezme:)

Pokud Vam navod pomuze tak jsem rad, lepsi cestu neznam - uznavam ze je to komplikovana cesta - ale prosel jsem si stejnym shanenim kvalitnich chrestovych sazenic letos na jare sam a nezbylo mi nic jineho nez bud rezignovat a pokracovat ze semen, nebo venovat pul dne casu nakupu z Nemecka.

zdravi Tomas 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika