Děkuji za radu. Vrbu jsem odstranila, ale nakonec jsem ji nedokázala vyhodit. Zatím je v květináči, vypadá dost přepadle, pokud se vzpamatuje, tak jí najdu jiné místo. Ale bylo mě jí jaksi líto, když se měla tak čile k světu. Ještě jednou děkuji.
Na podzim jsem si koupila komuli a myslela jsem si, že přes zimu vymrzla. Přesně na jejím místě vyrostl jiný keř a vůbec nevím, co to může být. Komule nakonec vyrašila taky a rostou teď v sobě. Mám si troufnout ty dva keře na podzim rozsadit? Mám strach, že mají moc prorostlé kořeny a že je poškodím.
Vážená paní. Sice hůř vidím, ale myslím si, že to větší je prostě jen nějaká vrba, dle mého Salix caprea. Možná zbytek původní podnože. Pokud bych se nepletl a není Vám tato dřevina k něčemu, tak za ni jen prostě vemte a šup s ní ven. Ta komule je pro Vás asi důležitější. Stanislaw
Děkuji za radu. Vrbu jsem odstranila, ale nakonec jsem ji nedokázala vyhodit. Zatím je v květináči, vypadá dost přepadle, pokud se vzpamatuje, tak jí najdu jiné místo. Ale bylo mě jí jaksi líto, když se měla tak čile k světu. Ještě jednou děkuji.