Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den. A jak se projevovala jeho nemoc? Prozkoumali jste jeho kořeny? Nebyly uhnilé. To je totiž bolest japonských javorů. V Japonsku jsou zimy teplotně podobné těm našim, ale suché. Proto by se pod kořenový bal japonských javorů měla při výsadbě udělat dobrá drenáž, aby neuhnívaly. Já mám u jezírka také jednoho garneta (Acer palmatum "DISSECTUM GARNET")a každé jaro trnu, jestli obrazí. Červené javory mi už odešly dva, ale byly to jiné acery palmatum. Ty ale asi klasicky zmrzly. Vyřešil jsem to koupí semenáče obyčejného červeného javoru. Nemá sice žádné jemně roztřepené listy, zato je ale odolný a v růstu ho brzy budu muset krotit. Žluté a zelené javory jsou také odolnější.
Variantu červeného buku mám u jezírka také-Fagus sylvatica 'Purpurea Pendula' (teda aspoň myslím) a jde jak z praku. Jenom si ho oblíbily mšice a s nimi se v blízkosti jezírka nedá bojovat chemicky. Nosím na něj všechny berušky ze zahrady.
Tak ať Vám to roste.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika